Zarges

Zarges

Zarges är ett globalt företag med många medarbetare runtom i Europa. Zarges är ett av de ledande företagen inom stegar och ställningar. Zarges har bara kvalitetsstegar och ställningar och alla Zarges produkter uppfyller europeiska normer och krav.

Laddar ...

Zarges International

Bröderna Zarges var de första som producerade en serie stabila och lätta aluminiumstegar, vilket har lett till att de idag producerar några av de bästa aluminiumstegen på den europeiska marknaden. De har idag anställt ca. 800 anställda i hela organisationen och exporterar till mer än 60 länder.

Zarges tillverkar produkter i kategorierna stegar, logistikutrustning och speciella konstruktioner - och levererar bland annat ett brett sortiment av produkter för flygindustrin, vindturbinindustrin, fraktbolag och andra.

Zarges har länge varit synonymt med hög kvalitet när det gäller aluminiumprodukter, och har i allmänhet en extremt hög standard inom sitt sortiment.

Från att vara två bröder som hade en bra ide att göra aluminium till ett material som skulle göra vardagen lättare, har de idag blivit ett marknadsledande tillverkningsföretag med 3 fabriker i Europa, 800 anställda och export till hela världen.

Sortiment

På Stegfabriken.se har vi Zarges stegar och byggnadsställningar i aluminium och glasfiber, aluminiumboxar, samt trappor och gångar i aluminium. Dessutom samarbetar vi med Zarges om produktion av ett antal specialprodukter för industrin. inklusive; övergångsbroar, plattformar och speciella utrymningstrappor.

På Stegfabriken.se hittar du Sveriges största utbud av produkter från Zarges. Sortimentet utökas kontinuerligt i samarbete med Zarges - men om det finns något du inte kan hitta är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst för mer information.