Wibe

Wibe

Det är egentligen inte särskilt konstigt att just Wibe Ladders är såpass populära som de är, verksamheten har nämligen hållit på i över 80 år. Med andra ord så har de haft tid på sig att skapa riktigt bra produkter med innovativa inslag. Oavsett om du är en professionell hantverkare eller om du är en glad hemmafixare så är en stege alltid bra att ha nära till hands.

Laddar ...

Med stegar ifrån Wibe Ladders får du både säkerhet och kvalitet

Det finns många yrken som kräver bra och ordentliga verktyg, exempelvis snickare eller målare. När man bygger eller målar om ett hus så brukar man nästan alltid behöva nå en hög höjd när man arbetar. Det finns många varianter på stegar men få är så kvalitativa som stegar ifrån Wibe Ladders. Märket erbjuder flera olika typer av arbetsbockar, yrkesstegar och ställningar för professionellt bruk.

Hos oss hittar du fantastiska kombistegar ifrån Wibe Ladders, Wibe hushållsstege och många andra stegar som arbetspallar och universalbockar. Wibe Ladders har dessutom stegar i olika prisklasser och storlekar, vilket gör det extra lätt för dig att välja. Om du jobbar mycket i lägenhetshus så vet du säkert att trapporna ofta kan bli ett problem. Det är svårt att få plats med stegen och ibland kan det till och med kännas instabilt och osäkert. Du behöver dock inte oroa dig för dessa bekymmer mer. Med en trapphusstege ifrån Wibe så kan du enkelt själv justera hur benen ska stå. Varje ben går att dra ut, så det är lätt att placera stegen i en trappa utan att den blir instabil. En annan riktigt bra kombistege ifrån Wibe Ladders är såklart deras 3-delade Wibe kombistege. Denna stege kan du enkelt dra ut för att komma upp i en hög höjd. Skulle du inte behöva komma upp jättehögt så kan du ha stegen i ett stabilt mellanläge.

Stegar ifrån Wibe Ladders hittar du hos oss

Att köpa stegar över internet har många fördelar, du slipper nämligen trängas bland massa folk på ett köpcentrum. Istället kan du sitta hemma i lugn och ro och verkligen ha tid att jämföra och läsa om olika stegar. Om du känner att det börjar bli dags för en ny stege så behöver du inte leta längre. Hos oss på Stegfabriken.se hittar du riktigt bra och säkra stegar ifrån Wibe Ladders. Med över 80 år på nacken kan företaget verkligen sin grej, och säkerheten har alltid stått i fokus vid tillverkningen.

När du handlar från oss på Stegfabriken.se så vill vi såklart att du som kund ska känna dig säker på ditt köp. Därför finns vi här via kundsupporten. Du kan skriva till oss via mejl om du skulle ha några funderingar. Kanske undrar du vilka egenskaper stegen har eller vad skillnaden är mellan två stegar. Oavsett vad dina funderingar må vara så hjälper vi dig alltid så gott vi kan. Vi försöker alltid leverera dina varor så fort som möjligt, vi vet ju hur viktigt det kan vara att få hem produkterna snabbt. Betalar gör du enkelt via hemsidan med ditt bankkort. Det är alltid skönt att ha betalningen gjord.

Förutom fina kvalitetsstegar ifrån Wibe Ladders så erbjuder vi på Stegfabriken.se även en mängd andra stegar. Kanske letar du efter något mindre som du kan ha i hemmet. I så fall är våra köksstegar ett utmärkt val. Med en köksstege tar du dig enkelt upp på lite höjd, så att du alltid når i alla skåp. Att ha en mindre trappstege i hemmet är alltid fördelaktigt. Stegen kan vara en hjälp vid städning men även vid biltvätten. Om du bor i lägenhet eller i ett mindre hus och inte riktigt känner att du har plats för en stor stege så finns det andra alternativ. Våra teleskopstegar fäller du enkelt ihop så att de tar minimal plats. Stegen kan faktiskt bli så liten att den går in under sängen. En annat bra alternativ för mindre bostäder är en vanlig arbetspall. Pallen är stabil och perfekt att ha när du inte behöver komma upp jättehögt. Dessutom kan du använda pallen som en sittplats när du har många gäster