Skeppshultstegen

Skeppshultstegen

Skeppshultstegen är ett familjeägt företag som ligger i Skeppshult, Sverige. Handlar du en stege från Skeppshultstegen kan du vara säker på att den är hållbar, väl konstruerad och uppfyller alla säkerhetskrav i branschen. Företaget grundades redan år 1958, och med deras långa erfarenhet i branschen har de lyckats skapa ett varumärke som står för kvalitet och hållbarhet.

Laddar ...
 
 

 

Vad är en Skeppshultstege?

En Skeppshultstege finns i en mängd olika utföranden, såsom stegar för yrkesmän, hemmafixare, rullställningar, utrymningsstegar och badstegar. De erbjuder också tillbehör som komplement till stegarna, så att du ska kunna nyttja din stege på bästa sätt för att utföra det uppdrag du tänkt dig. En viktig del när man väljer en stege är säkerheten, och köper du en Skeppshultstege kan du vara säker på att den är ISO-certifierad enligt 9001, 14001 och AFS vilket borgar för god kvalitet.

Olika sorters Skeppshultstegar

Företaget Skeppshultstegen tillverkar alla möjliga stegar, så oavsett vilken typ av stege du söker efter kommer du med största sannolikhet att finna den från detta märke. Vi säljer ett antal olika produkter från Skeppshultstegen, och förutom deras stora popularitet så kan vi också intyga att de är av mycket god kvalitet och konstruktion. Några exempel på olika sorters Skeppshultstegar är:

Enkelstege

En enkelstege är den enklaste typen av Skeppshultstege och den typ man normalt tänker på när det gäller vanliga stegar. De finns också som utskjutbara stegar samt kombistegar som är två kombinerade enkelstegar. Denna sorts stege finns i många olika sorters material, där det vanligaste är aluminium, men även trä, glasfiber och rostfritt stål förekommer.

Trappstege

En trappstege är en stege som består av två delar som är lutade mot varandra i formen av ett ”A”, med en liten plattform upptill där du kan stå stabilt när du arbetar. Trappstegar är lätta att flytta runt och bra att stå på under längre perioder när man till exempel målar eller tapetserar. De tillverkas oftast i aluminium.

Arbetsbockar

Arbetsbockar är låga stegar som hjälper dig att komma upp en liten bit från marken, när du till exempel ska ta ned någonting från en högre höjd. Denna typ av stege används ofta på lager eller i butiker. De kan fällas ihop och lätt förvaras i en garderob eller mindre förråd för att tas fram när de behövs.

Ställningar

Ställningar från Skeppshultstegar är stabila ställningar som lätt kan monteras utifrån behov. Dessa är perfekta när man vill arbeta med någonting på hög höjd under en längre tid, som till exempel byggarbete eller målning. På ställningen finns också en stor plattform där man kan stå, sitta samt förvara saker på såsom färgburkar eller utrustning. Ställningarna från Skeppshultstegen finns i flera olika storlekar och utföranden.

Glasfiberstegar

En glasfiberstege är en stege tillverkad i glasfiber, som är ett material som inte leder ström. Dessa stegar är därför perfekta för dig som behöver arbeta med elektiska installationer. Glasfiber är också ett mycket tåligt material.

Fördelar med Skeppshultstegen

Det finns många fördelar med att välja en stege från Skeppshultstegen. För det första har detta företag lång erfarenhet i branschen och vet vad kunderna efterfrågar. En Skeppshultstege står för god kvalitet och hållbarhet och du som köper en stege från detta varumärke kommer kunna använda den i många år framöver. Skeppshultstegen uppfyller också alla branschens krav på säkerhet, vilket är något som inte är värt att kompromissa med när man arbetar på höga höjder.

Deras utbud är också mycket stort. Från detta märke kan du hitta de allra flesta typer av stegar och tillbehör som du kan tänkas behöva till arbetet eller hobbyn, i många olika utföranden och material. Skeppshultstegen som företag arbetar också för en minimal miljöpåverkan, vilket kan vara bra att veta för dig som tänker på miljön vid konsumtion. Företaget försöker i största möjliga mån hushålla med vatten, energi och råvaror vid tillverkning av sina produkter. Sammanfattar man fördelarna med en stege från Skeppshultstegen så är dessa att:

  • Företaget kan branschen
  • Stegarna är av hög kvalitet
  • De uppfyller branschens krav på säkerhet
  • Utbudet är mycket stort
  • Företaget arbetar för minimal miljöpåverkan

Förhoppningsvis har detta hjälpt dig få svar på dina frågor, men har du fler funderingar innan du beslutar dig är du alltid välkommen att kontakta oss för rådgivning!