Dolle Vindstrappor

Dolle Vindstrappor

En vind, precis under yttertaket, är för många endast ett förrådsutrymme som är relativt lättåtkomligt inifrån. Men det går också att bygga om utrymmet till en inredd vindsvåning, vilket ger en trevlig och ombonad känsla, samtidigt som det många gånger också ökar den verkliga boytan kraftigt. I många äldre hus når man oftast vinden via en vanlig stege. Vindsutrymmet kan dock relativt enkelt göras tillgängligt via en vindstrappa, vilket gör det betydligt lättare att använda den extra våningen. På den här sidan hittar du vindstrappor från Dolle. Vi har också vindstrappor från andra tillverkare.

Laddar ...

20 Varor

Fallande ordning
Per sida

Relaterade kategorier

Dolle vindstrappor: Bland de bästa på marknaden

Dolles vindstrappor är bland de bästa på marknaden, tillgängliga till rättvisa priser och kan levereras snabbt. Dessa lofttrappor är av högsta kvalitet, lätt att installera och montera - och sedan håller de sig i många år.

Företaget bakom Dolle Nordic A / S är känt för innovativa lösningar i modern design, till exempel uppfyller gällande isoleringskrav och rekommendationer.

Enkel installation

Dolls innovativa clickFix-lösningen är konstruerad för att vara enkel och snabb att installera. Det är lättare än många andra produkter, vilket gör det mer hanterbart gör att du undviker mycket tung lyft. När du får en clickFix trappa kommer den i tre delar; trappa, lucka och ram. Med hjälp av detta smarta systemet kan ramen kan monteras separat på egen hand, och därefter klickas luckan och trappan fast. Det kan inte bli mycket lättare.

Effektiv isolering

Dolles vindstrappor har en unik isoleringsförmåga och är bland de bästa på marknaden bidra till att säkerställa en minimal värmeförlust som på lång sikt kan ge dig ett positivt resultat på elräkningen när värmen inte bara försvinner upp på vinden.

Den goda isoleringen tillsammans med effektiva tätningsremsor kommer att förhindra att du upplever drag och kyla när du passerar din trappa – och som ger den mest energieffektiva lösningen.

Hur underhåller jag en Dolle vindstrappa?

I allmänhet kräver vindstrappor inte den stora ansträngningen med underhåll, men du kan med fördel rengör trappan själv med en hårt urvriden trasa när behovet uppstår. På en trätrappa kan du regelbundet inspektera steg och vangstycken för tecken på fukt eller sprickor. Om du upplever problem kan du förlänga livslängden genom att upptäcka och fixa det i god tid. Om du upplever att din Dolle trappa faller för fort, kan du korrigera problemet med stram upp fjädern, genom att flytta eller förkorta upphängningen utav fjädern som sitter nära den övre ändramen.

Du har också möjlighet att se till att vindsluckan förblir tätt genom att justera låset. Du kan göra det här mycket enkelt genom att lossa de två skruvarna som håller fast låset och därefter justera det en smula upp eller ner.