Trätrappor

Trätrappor

Välj mellan en varierande mängd material, dimensioner, storlekar, typer och prisnivåer allt för att passa just ditt unika behov. Vi erbjuder kvalitetstrappor från de de bästa tillverkarna som Dolle och erbjuder dig ett omfattande utbud. Trätrappor ankommer oftast i polerat naturträ men är du ute efter en mer modern stil så är trä ett material tacksamt för bruk av såväl diverse färger som lacker. Tveka inte att kontakta oss vid frågor samt vid speciella behov och önskemål.

 
Laddar ...

Artiklar 41-58 av 58

Fallande ordning
 1. Varianter(Lodret højde m )

  Dolle Paris vit/ek 1/4-svängd utan räcke med sättsteg
  Reducerat pris 39 953,25 kr 31 962,60 kr Ordinarie pris 44 392,50 kr

  Välj variant

  Fler varianter
 2. Varianter(Lodret højde m )

  Dolle Paris ek 1/4-svängd utan räcke med sättsteg
  Reducerat pris 41 211,00 kr 32 968,80 kr Ordinarie pris 45 790,00 kr

  Välj variant

  Fler varianter
Sida
Per sida

Relaterade kategorier

Varför välja en trätrappa?

Trätrappor har ett vackert och naturligt uttryck som gör dem passande på de flesta ställena. Dessutom kommer du med en trätrappa finner snabbt att stegen är ljuvligt mjuka och bekväma att gå på. Detta har stor vikt för din dagliga komfort när du använder din trappa - speciellt om det ska fungera som en länk mellan två våningar, och du måste gå upp och ner det flera gånger om dagen.

Material

De flesta av våra trätrappor är tillverkade av gran eller tall, några trappor har steg gjorda utav bok. Båda materialen är särskilt lämpade för att göra trappor och kan klara det naturligt dagliga slitaget. Flera av våra trätrappor, t.ex. lofttrappor levereras i obehandlat tillstånd. För vissa trätrappor rekommenderas att du behandlar träet före installation och användning. Om du vill ge det en extra personlig touch kan du välja att måla den med vanlig inomhssfärg för trä som kan köpas på din lokala färghandel.

Vad står FSC för?

FSC är ett miljömärke för ansvarigt skogsbruk. När du ser ett FSC-märke hos någon av oss många högkvalitativa trätrappor, du vet att den här trappan produceras under ordentliga förhållanden och med stor respekt för naturen. Märket garanterar att de personer som arbetar med trädet i skogen, har fått den nödvändiga träningen, säkerhetsutrustningen och arbetar med rättvisa löner.

Dessutom säkerställer märkningen att både växt- och djurlivet skyddas vid avverkning av trä. I skogar, som har en FSC-etikett, blir mer trä aldrig fällt än själva skogen kan åter reproducera, vilket bidrar till att skydda skogens framtid.