Spiraltrappor

Spiraltrappor

Spiraltrappor är utmärkta lösningar för dig som vill vinna utrymme i hemmet. De tar inte mycket plats och passar i de flesta rum. Dessutom är spiraltrappor från Stegfabriken.se vackra att se på och de ger ett lätt och luftigt intryck i hemmet. Som en del av inredningen i ett modernt hem kan du installera en spiraltrappa som är både snygg och funktionell. Kontakta gärna vår kundservice för råd angående vilken av våra trappor som skulle passa bäst hemma hos er. Trapporna håller en lika hög kvalité som alla våra produkter. Beställ nu så levererar vi hem den inom några dagar.

Special vindstrappor

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

13 Varor

Per sida

Vilken storlek ska du välja?

Spiraltrappor har den stora fördelen att de upptar betydligt mindre plats än vad en traditionell rak och kvartssväng trappa gör. Pga. Spiralkonstruktionen, där stegen och därmed trappan går kring sin egen axel, är det enkelt att planera och placera en spiraltrappa.

När du klickar på våra spiraltrappar kan du se olika mått och dimensioner. Ett bra sätt att ta reda på vilken trappstorlek som passar ditt rum är att skära en stor bit kartong eller markera med ett färgband på golvet, hur stor den trappa du planerar att köpa är. Låt papp eller el. färgband sitter i en vecka och sedan se om du kan vänja dig vid tanken och på storleken på din nya trappa.

Spiraltrappa modeller och storlekar

Stegfabriken.se har ett brett utbud av spiraltrappor från danska Dolle - och om du har speciella önskemål och behov som inte bara faller under vårt standardutbud, är det ofta också möjligt att producera en trappa utifrån dina önskemål och mått.

Inne eller ute

Oavsett om du letar efter en spiraltrappa till terrassen eller som brand / utrymningsväg i företaget, har vi säkert en lösning för dig.

Dolle har sedan många år specialiserat sig på trappor för inomhusbruk - men har nu också börjat producera vackra trappor för takterrasser, räcken med glasparti för utomhusbruk. Dessutom kan vi i samarbete med vår skickliga leverantörer göra större lösningar för brand- och utrymning.

Behöver du hjälp?

Om du har svårt att välja rätt trappa, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst för mer information om de enskilda modellerna. Vi är redo via telefon och e-post hela veckan - och svara alltid inom några timmar på alla vardagar.