Specialtrappor

Trapper på specialmål

Hos Stegfabriken.se samarbetar vi med trappfabriker runt om i Europa, som har många års hantverksexpertis och använder sig samtidigt av den senaste teknologin. Det innebär att vi kan designa och producera den perfekta trappan för ditt hem. Våra specialtrappor är ritade och tillverkade direkt för dig, och vi garanterar kvalitetshantverk och full tillfredsställelse med alla projekt vi åtar oss. Läs mer nedan eller kontakta vår kundtjänst för information om våra specialmåttade trappor.

 
Laddar ...

Trappor efter specialmått?

Vi vet att trappor är viktiga för varje hem eller byggnad med flera våningar, och därför har vi specialiserat oss på det som krävs för att skapa de perfekta trapporna. I samarbete med några av Europas ledande trapproducenter designar och tillverkar vi både inomhus- och utomhustrappor efter specialmått, vilket innebär att vi kan uppfylla alla dina behov och önskemål.

Vi har många material tillgängliga som trä, rostfritt stål och aluminium. Dessa kan kombineras med glas och andra spännande material för att ge din trappa en modern look. Vi bygger inte bara standardtrappor; Vi designar specialanpassade lösningar för att ge dig precis det utseende du behöver för ditt hem, företagskontor eller liknande.

Varje en av våra specialtrappor är designade med fokus på säkerhet och komfort som första prioritet - utan att kompromissa med trappans utseende och design. Och även om mycket av arbetet utförs för hand, har våra leverantörer naturligtvis också de senaste maskinerna och systemen som kan uppnå precision och formgivning av högsta klass. Allt som krävs för att uppnå den perfekta finishen.

Vi tar alltid hänsyn till säkerheten när du presenterar dina önskemål och behov. Med risken att förlora uppdraget kan du vara säker på att vi säger ifrån, om vi inte anser att en trappkonstruktion är säker att producera och installera. Användarens säkerhet är alltid högsta prioritet - och vi kommer därför gärna med förslag på justeringar som gör din trappkonstruktion säkrare.

Om du har frågor om våra specialmåttade trappor är du naturligtvis alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst via chatt, telefon eller e-post, precis som du är välkommen att besöka våra kontor på Idrottsgatan i Smålandsstenar. Ring gärna i förväg - så ser vi till att en produktspecialist är redo att ta emot dig när du kommer.