Dolle BASEL bok steg sort SHAPE6

12 526,88 kr- 16 798,13 kr
SKU
5082205-0100-5082209-0100
Inkl. moms

Fraktklass 2: 325 kr (Inkl. moms)

Leverans 5-8 vardagar

Oavsett hur många produkter du beställer betalar du bara en fraktavgift.

Välj variant

Flexibel trappa med maximal komfort.
Denna modulbyggda trappa är både elegant, platsbesparande och enkel att installera. Trappan finns i rak form samt kvarts- eller halvvarv. Den maximala golv-till-golvhöjden är 360 cm.
Extremt praktisk och bekväm trappa.

Behöver du hjälp?

Över 20 års erfarenhet!

T: 0371-108 88

M: info@stegfabriken.se

  • Leverans till hem & företag
  • Sveriges största utbud
  • +30.000 kunder

Artikelnummer Steg Vikt (kg) Längd (m) Färg
Vertikal höjd (m)
Vertikal höjd (m)
Avståndet till väggen (m) Yttre bredd (cm) Enhetspris Antal
Skrolla åt sidan för att se alla dimensioner och priser.

Flexibel trappa med maximal komfort.
Denna modulbyggda trappa är både elegant, platsbesparande och enkel att installera. Trappan finns i rak form samt kvarts- eller halvvarv. Den maximala golv-till-golvhöjden är 360 cm.
Extremt praktisk och bekväm trappa.

Den modulära trappan BASEL är det perfekta valet för dig som vill ha en enkel och flexibel platsbesparande lösning av hög kvalitet. Trappstegens böjda form skapar en perfekt balans mellan bekväm design och minimal användning av utrymme.
BASEL kommer med 11-15 steg som tillsammans skapar upp till 360 cm golv till golvhöjd. När trappan installeras i 13 eller fler steg är det nödvändigt att saminstallera en stödstolpe för säkerhet och stabilitet - detta ingår. BASEL överensstämmer helt med lastkraven i de europeiska byggföreskrifterna (EUROCODE).
 Vi uppmärksammar att denna trappa inte kan godkännas som huvudtrappa, det är därför viktigt att kolla upp gällande föreskrifter vid besiktningskrav innan montering.
Stegen är gjorda av slitstarkt FSC®-certifierat trä. Ytan är tålig mot repor och är lätt att rengöra tack vare en halvblank lack. Höjden på varje steg kan justeras mellan 18,5 och 22,5 cm.

Flexibilitet som ger dig det du önskar
BASEL är en modulär trappa och är därmed lätt att installera. Vid en första anblick ser trappan ut som en vanlig rak trappa. Tack vare specialdesignade element är det möjligt att rotera stegen upp till 22,5 grader för att skapa en kvartssvängd form. Trappan kan dessutom anpassas efter dina individuella behov.

Skyddsräcket är utformat med fem horisontella fyllningar (6 mm) i rostfritt stål. Balusterarna är monterade ovanpå trappan med en garanti för maximal flexibilitet och enkel installation. Balusterens toppelement är pulverlackerade i samma moderna, halvblanka färg som trappkonstruktionselementen. Ledstången är gjort av samma slitstarka trä som trappstegen. Enkelt, lätt och elegant!

Design handlar om detaljer!
BASEL trappan är framtagen med fokus på design, finish och förpackningen innehåller täckning för att dölja skruvar och monteringar. Resultatet? En vacker trappa med rena linjer och ett enkelt, elegant utseende.
Skapa en fin visuell touch och extra säkerhet genom att lägga till räcken till trappavsatsen i samma design som ditt trappräcke.
Som standard levereras trappan med ett ensidigt räcke. För att öka både säkerhet och komfort kan ytterligare ett skyddsräcke läggas till och köpas separat.
Barnlister kan tilläggas för att säkerställa att barn inte kan krypa eller fastna mellan stegen. De monteras under varje steg och finns i färger som matchar resten av din valda trappa.