Raka trappor

Raka trappor

Om du letar efter en rak trapp av högsta kvalitet som håller i många år har du kommit till rätt plats. I samarbete med Nordens ledande tillverkare av trappor har vi satt ihop ett urval av raka trappor som kan användas – varje dag – och som inte kostar en förmögenhet. Läs mer om de enskilda trappan på produktsidorna eller kontakta vår kundtjänst för råd och vägledning om att välja rätt rak trappa.

 
Laddar ...

Artiklar 41-60 av 76

Fallande ordning
Per sida

Vanliga frågor om raka trappor

Vad är en rak trappa?

En rak trappa är en trappa som kräver väldigt lite utrymme. Trappförloppet är rakt vilket gör att det inte finns några krökar, svängar eller vinklar. Skulle du ha frågor om trappval står vår kundtjänst redo med råd och vägledning på 0371-108 88, chatt eller mail.

Hur stor ska en rak trappa vara?

Ett bra sätt att ta reda på vilken trappstorlek som passar ditt/dina rum är att klippa en stor bit kartong eller markera med maskeringstejp på golvet hur stor trappa du tänker köpa. Lämna kartongen eller låt maskeringstejpen sitta i en vecka och se sedan om du kan ändra dig om storleken på din nya trappa. Hittar du inte en trappa som passar dina behov, kontakta oss för erbjudanden på speciallösningar.

Vad kostar en rak trappa?

Priset varierar beroende på storlek, material och design. Priset kommer också att variera beroende på om du väljer en trappa ur standardsortimentet eller om du vill ha trappan specialtillverkad. Våra raka trappor börjar på cirka 4 400 SEK och ökar efter komplexitet, material, mått och dimensioner.