Lofttrappor

Lofttrappor

Våra lofttrappor i trä är i bra kvalitet och är populära för användning i hemmet, till exempel som lofttrappor till loftrum. Höjden på lofttrappan gör den väldigt inredningsanpassad och dess bredare trappsteg gör att den säkert kan användas av både barn i barnkammaren och vuxna till loftet.

 
Laddar ...

Artiklar 1-20 av 74

Fallande ordning
Sida
Per sida

Relaterade kategorier

Lofttrappor från Stegfabriken.se

Förr i tiden användes lofttrappor ofta i lantställen och i butiker som hemstegar och trappor. Modellen användes även mycket till halmloft och gjorde att gårdsarbetarna enkelt och säkert kunde ta sig upp till halmen som ofta låg högt upp. När man klättrade upp och ned med halm i famnen var ett bra fotfäste oerhört viktigt för att inga olyckor skulle ske i arbetet, varpå lofttrappan blev väldigt populär. Lofttrappan har inte tappat sin funktion på lantställen och gårdar och har samtidigt också spridit sig till moderna hem där den har fått flera användningsområden.

Lofttrappa till hemmet

Det finns många fördelar med en lofttrappa. Vi på Stegfabriken.se har listat några saker nedan, som har gjort lofttrappan så populär:

  • Lofttrappor är väldigt prisvärda i relation till andra stegalternativ.
  • Dess flyttbara egenskaper gör lofttrappan väldigt flexibel och lättanvänd i hemmet, sommarstugan eller på verkstaden.
  • Ur en inredningssynpunkt är lofttrappan alltid en tidlös fullträff och den fungerar väl i många olika sammanhang i hemmet.
  • Många har uppskattat lofttrappan på grund av att stegens trä har tilltalat dem i och med materialets naturliga och organiska utseende. Om man önskar kan den också givetvis målas i valfri färg vilket skapar stora variationsmöjligheter. Vi hittar alltid en lösning för dig!

Den främsta styrkan som lofttrappor har är deras många variationsmöjligheter. Stegens olika egenskaper gör sig lika bra i verkstaden som i sommarstugan eller hemmet. Att lofttrappan spridit sig till design- och inredningssammanhang är inte konstigt i och med att den kan komma i så många stilar, färger och varianter.

För en mer traditionell inredning i hemmet finns det flera olika lofttrappor som kan stå snyggt lutade mot en vägg. Ett annat tips är att ha en uppsatt på väggen för en perfekt inramning av rummets design och färger. Beroende på vad du önskar kan du välja en lofttrappa i antingen en traditionell eller mer modern stil. I och med att stegens material är i trä kan den även målas i en färg som du tänkt dig. Variationsmöjligheterna är verkligen oändliga!

Hos oss finner du även lämpliga fästningsanordningar för våra lofttrappor så att den blir säker att använda, vare sig det är i hemmet eller sommarstugan. Är du osäker på vad för säkerhetsanordning eller säkerhetsåtgärder som krävs till en trappa till loft för just ditt användningsområde, tveka inte att höra av dig till oss med dina frågor. Vi finns här med vår kunskap och expertis för att kunna svara på just dina frågor om stegar, säkerhet och våra specifika produkter.

På Stegfabriken.se tillverkar vi lofttrappor efter att kundens beställning har gjorts. Dels innebär detta att du alltid är garanterad en loftrappa av högsta kvalitet och dels innebär det också fördelen att kunna specialbeställa en stege för just dig efter konsultation med oss. I samråd med oss och vår leverantör kan du beställa en lofttrappa för just dig utifrån dina önskningar och idéer. Detta är en service vi är mycket stolta över då vi har fått hjälpa många kunder att hitta drömlofttrappan för just deras hem eller stugor. Att specialbeställa en lofttrappa kan sätta den där personliga och unika prägeln på ett rum. Hör väldigt gärna av dig till oss så kan vi berätta om hur vi kommer fram till en perfekt lösning för just dig.

Produktinformation om alla olika stegar finner du i vår online-shop på produktsidorna. Ett av våra främsta mål är att alltid bistå våra kunder med all tänkbar behövlig information som kan hjälpa vid val av lofttrappa eller andra stegar. Om du inte är helt säker än på vilken lösning som skulle kunna passa just dig står vi självklart här till ditt förfogande med rådgivning och tips om olika alternativ. Vi finns också här vid funderingar om säkerhetsfrågor och säkerhetsåtgärder vid användning av stegar. Tveka därför inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Vi finns här med vår kunskap och expertis för att kunna hjälpa dig att hitta just det du söker, så att du nöjt kan se tillbaka på stegköpet vad gäller både produkt och service.

Tillverkare av lofttrappor:

  • EW
  • Dolle
  • Fakro
  • Silkeborg
  • Laggo

Oavsett om du ämnar använda din lofttrappa till inredning, som del av en loftsäng eller som stege upp till ett loft så är det viktigt att alltid tänka på säkerheten. Vi på Stegfabriken.se tummar aldrig på kvalitet och säkerhet och vi är väldigt måna om vår kundsäkerhet. Om du är osäker på vilka fästningsanordningar du behöver till din stege kan du alltid kontakta oss för råd.