Dolle Cork bok steg 1/4 svängd vit CLASSIC II räcke

17 746,88 kr- 22 726,88 kr
SKU
5083060-0100-5083064-0100
Inkl. moms

Fraktklass 2: 325 kr (Inkl. moms)

Leverans 2-3 veckor

Oavsett hur många produkter du beställer betalar du bara en fraktavgift.

Välj variant

Med enastående bredd och djup i trappstegen blir trappan säker och bekväm att använda. Den modulära trappan CORK kan skräddarsys för att tillgodose dina behov.

Behöver du hjälp?

Över 20 års erfarenhet!

T: 0371-108 88

M: info@stegfabriken.se

  • Leverans till hem & företag
  • Sveriges största utbud
  • +30.000 kunder

Artikelnummer Steg Vikt (kg) Höjd, räcken (cm)
Vertikal höjd (m)
Vertikal höjd (m)
Avståndet till väggen (m) Beskrivning Yttre bredd (cm) Enhetspris Antal
Skrolla åt sidan för att se alla dimensioner och priser.

Med enastående bredd och djup i trappstegen blir trappan säker och bekväm att använda. Den modulära trappan CORK kan skräddarsys för att tillgodose dina behov.

Bekväm, praktisk och mångsidig.

CORK trappan finns i en rad olika former och designs. Den platsbesparande trappan kombinerar ett modernt utseende med praktisk funktion. Trappans djupa och breda steg är både bekväma att gå på och helt säkra. Anpassa din egen trappa i menyn.
11-15 trappsteg i massivt trä ingår för CORK-trappor med en golv-till-golvhöjd på upp till 360 cm. När du installerar stegen med mer än 13 steg måste en stabiliserande stödstolpe installeras med. Detta ingår i paketet. För en lägre trappa tas överflödiga steg enkelt bort. Stegen har en hållbar och reptålig yta som är lätt att underhålla tack vare den halvblanka lacken. Höjden på varje steg kan ställas in mellan 18,5 och 22,5 cm.

Skapa din egen design som passar ditt hem
CORK kan installeras i en rak, kvartssvängd eller halvsvängd form med ett urval av steg och räcken I eleganta färger. Välj den design som passar ditt hem och din inredningsstil väst. Den kvarts- eller halvsvängda formen kan placeras var som helst i trappan så att den passar dina individuella behov. Fyra väggfästen ingår i förpackningen. Två av dessa krävs om du väljer en kvartssvängd form och alla fyra krävs om du väljer en halvsvängd form.

Balustrarna är monterade på utsidan och fästs i två steg för att maximera komfort och stabilitet. Detta gör även trappstegen lättare att rengöra. Balustrarnas övre del är gjord av pulverlackerat aluminium som ger en förstklassig finish. Räckena är pulverlackerade i samma moderna halvblanka färg som trappans strukturella element. Handledaren är gjort av samma massiva trä som trappstegen. Enkel och elegant!
 Säkerhet kommer först! Trappan överensstämmer helt med de lastkrav som anges i de europeiska byggföreskrifterna (EUROCODE)


 Vi uppmärksammar att denna trappa inte kan godkännas som huvudtrappa, det är därför viktigt att kolla upp gällande föreskrifter vid besiktningskrav innan montering.

Detaljerna ligger i designen!
CORK-trappan har utvecklats med fokus på design ända in i minsta detalj. Skydd för små skruvar och monteringar ingår. Detta gör din trappa elegant, elegant och minimalistisk.