Trappor

Trappor

Stegfabriken Sverige AB säljer kvalitetstrappor ifrån Skandinaviens ledande producenter. Oavsett om du letar efter en trappa till barnrummet, en terrasstrappa till trädgården eller en trappa till företaget, finner du den säkert här. Hittar du inte vad du söker på vår hemsida, är du välkommen att kontakta vår kundservice för mera information om våra trappor..

Populära varumärken

Utomhus trappor

På Stegfabriken.se hittar du Nordens största utbud av utomhustrappor för altaner, terrasser, industri mm. Välj mellan standardlösningar från kända varumärken eller fyll i vårt formulär och få en offert på en speciallösning för just dina behov. Se hela sortimentet och låt dig inspireras här.

Utomhustrappor
Lundbergs trapperenovering

Förläng livslängden på dina trappor

Har du en snygg och användbar trappa som behöver fräschas upp lite? Med trapprenoveringsprodukter från Lundbergs eller Dolle kan du ge din gamla trappa ett nytt och modernt utseende och förlänga dess livslängd avsevärt. Titta på våra trapprenoveringsprodukter och läs med om Dolle och Lundbergs produkter här.

 

Trappa inomhus?

Oavsett om du letar efter en enkel och flyttbar trappa till loftet i stugan, en spiraltrappa från källaren till vardagsrummet eller huvudtrappan till din nya första våning så har vi definitivt en inomhustrappa som du kan använda. Vi har ett brett urval av kvalitetstrappor från kända varumärken som Dolle, Fakro m.fl. Läs mer och bli inspirerad här.

Hent PDF

Trappor til hem och företag

-