Trappor

Trappor

Hos Stegfabriken.se hittar du Sveriges största utbud av moderna kvalitetstrappor både med standard och med specialmått. I sortimentet ingår lofttrappor i skandinavisk design, raka trappor, centertrappor, L-trappor, spiraltrapppor i olika färger och träslag, terasstrappor till trädgården samt välisolerade och energivänliga vindstrappor. Vi samarbetar med ett antal av Europas ledande trapptillverkare, och kan hjälpa dig att hitta rätt vare sig det gäller en trappa, flera trappor eller ett projekt för större byggnader. Behöver du råd eller vägledning med vilken trappa du ska välja finns vi reda att hjälpa dig via telefon, chatt eller e-post.

Populära varumärken

Utomhus trappor

På Stegfabriken.se hittar du Nordens största utbud av utomhustrappor för altaner, terrasser, industri mm. Välj mellan standardlösningar från kända varumärken eller fyll i vårt formulär och få en offert på en speciallösning för just dina behov. Se hela sortimentet och låt dig inspireras här.

Utomhustrappor
Lundbergs trapperenovering

Förläng livslängden på dina trappor

Har du en snygg och användbar trappa som behöver fräschas upp lite? Med trapprenoveringsprodukter från Lundbergs eller Dolle kan du ge din gamla trappa ett nytt och modernt utseende och förlänga dess livslängd avsevärt. Titta på våra trapprenoveringsprodukter och läs med om Dolle och Lundbergs produkter här.

Trappa inomhus?

Oavsett om du letar efter en enkel och flyttbar trappa till loftet i stugan, en spiraltrappa från källaren till vardagsrummet eller huvudtrappan till din nya första våning så har vi definitivt en inomhustrappa som du kan använda. Vi har ett brett urval av kvalitetstrappor från kända varumärken som Dolle, Fakro m.fl.

Inomhustrappor

Trappserie

Låt dig inspireras av de många serierna av trappor.

Trappor till hemmet och arbetsplatsen

Vårt sortiment på trappor sträcker sig vitt och brett och kan användas i hemmet, exempelvis till loft, första våning, till atterfallshus eller utomhus upp till en terrass. Vi har också större trappor, som kan användas på företag och industrier både inne och ute.

Letar du efter en större trappa till ditt företag, som kanske inte finns i vårt standardsortiment. I samarbete med våra skickliga leverantörer kan vi även skräddarsy, större modullösningar efter dina önskemål och behov. Vi har levererat trappor i alla storlekar och former och ingen trappa har ännu visat sig vara för stor (eller för liten).

Trappor för dina behov

Alla trappor du hittar på vår sida är utvalda för att passa så många behov som möjligt. Dom är därför producerade efter standardmått. De allra flesta av våra lofttrappor, L-trappor etc. kan därför anpassas så att de kan användas i många olika hem. Du får själv såga av trappan till din önskade längd.

Hittar du inte det som du söker. Kontakta kundtjänst så hjälper dom dig!

Utomhus trappor

Söker du en utomhustrappa hjälper vi gärna till med det. Oavsett om du letar efter en utrymningstrappa, en stege till ett lager eller en huvudtrappa till företaget. Våra terasstrappor är även mycket populära under sommarhalvåret.

Om du är osäker på vilken trappa som passar din fastighet skickar vi gärna ett antal exempel på tidigare lösningar åt kunder till dig som inspiration. Så kan du få en bra uppfattning om den stil vi arbetar med - och komma fram till en lösning som passar just dig. Våra utomhustrappor finns som metalltrappor i galvaniserat stål, aluminium eller som trätrappor i olika varianter.

Vi samarbetar med de bästa

Stegfabriken.se är ett handelsföretag och vi producerar inte våra egna trappor. I stället har vi samarbetat med ett antal av Europas skickligaste trappproducenter inom olika områden.

En stor del av våra vindstrappor, lofttrappor och platsbesparande trappor produceras av danska Dolle A/S. De industriella trapporna av aluminium tillverkas i samarbete med Zarges. Våra EW-lofttrappor produceras av vår skicklige snickare i Esbjerg, Danmark, och de lite större stålkonstruktionerna vi får från Svenska Weland eller svensk/polsk TLC.

Oavsett design, storlek, dimensioner eller material är vi säkra på att vi kan leverera en skräddarsydd trappa av högsta kvalitet som är gjord för dina exakta behov. Om du har frågor om våra produkter - eller behöver råd och vägledning för att hitta precis den rätt trappa, är vi aldrig längre bort än ett samtal på telefonnummer: 0371-10888 eller ett meddelande via e-post info@stegfabriken.se.