Vindsstegar

Vindsstegar

En vindsstege är en stege som kan förvaras enkelt i en liten yta, till exempel en loft eller ett vindsrum. Dessa stegar är utformade för att erbjuda en bekväm och säker väg att komma åt dessa svåråtkomliga områden. Det finns olika alternativ för vindsstegar tillgängliga, inklusive trästegar, aluminiumstegar och teleskopstegar. Det är viktigt att beakta storleken och belastningskapaciteten på steget, samt det avsedda användningsområdet och den tillgängliga utrymmet för installation. Andra faktorer att beakta vid köp av en vindstege inkluderar enkelheten i användning, hållbarhet och eventuella ytterligare funktioner som handrännor eller isolering.

 
Laddar ...

17 Varor

Fallande ordning
Per sida

Relaterade kategorier

Vanliga frågor om vindsstegar

Vad är skillnaden mellan en vindsstege och en vindstrappa

Både vindsstegar och vindstrappor ger tillgång till vinden. En stege väljs vanligtvis om vinden sällan används, och en trappa väljs för mer frekvent åtkomst. Om du är osäker på den bästa lösningen för ditt användningsmönster är vår kundtjänst redo att guida dig via e-post, telefon eller chatt.

Kan man köpa en vindsstege utan lucka?

Ja. det kan du lätt göra. Om du antingen redan har luckan eller om du vill ha en mer öppen lösning. Stegfabriken.se säljer båda typer av stegar. teleskopstege och skjutstege, som kan köpas separat.

Kan man beställa en vindsstege med speciella önskemål?

Ja. Om du inte hittar en vindsstege i vårt standardsortiment som passar dina behov – kan du antingen fylla i vårt kontaktformulär eller kontakta kundtjänst för hjälp. Observera att priset på specialmått är något högre och att andra regler för avbeställning kan gälla.

Kan man självmontera en vindsstege?

Ja. Monteringsanvisningar medföljer alla våra vindsstegar och trappor, och många av dem kan till och med monteras ensamma. Du behöver inga specialverktyg för att installera vindsstegen.

Om du behöver en säker tillträdesväg till din vind har vi definitivt en lösning som du kan använda. Vårt utbud av vindstrappor består av kvalitetslösningar från populära kvalitetsproducenter som Dolle, Fakro, Profile och EW Lofttrapper. Här är kvaliteten i ordning och priserna som man får betala.

Vindsstege med trästege eller aluminiumstege

Oavsett om du behöver en vindslucka med trätrappa eller aluminiumstege beror det i stor utsträckning på vem och hur mycket du ska använda den, till och från din vind och om det finns några speciella krav på bandskydd och isolering. Oftast kan du själv bedöma vilken lösning som passar bäst för ditt eget användningsområde, men om du behöver hjälp och vägledning är vi givetvis redo via telefon att guida dig rätt på väg.

Vindsstege med eller utan lucka

Välj själv om du vill ha din stege med eller utan lucka. Du kan även själv välja om din lucka ska vara med eller utan färg på luckan, vilket kan vara praktiskt om du vill ha den målad i samma färg eller med samma typ av trä eller gips tjocklek som ditt tak. För mer information om beklädnad av din vindslucka, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Om du redan har en vindslucka och bara stegen behöver ersättas, har vi både ledade stegar och teleskopstegar som du kan köpa separat.