Vindsstegar

Vindsstegar

Oavsett om du letar efter en ljust och elegant tillträdesväg till vinden hemma eller slitstark vindsstege med räcke för verkstad eller lager, har vi säkert en lösning åt dig. I samarbete med landets ledande tillverkare av vindstrappor har vi standard och speciella lösningar för alla.

Vindsstege med specialmått? Klicka här

17 Varor

Fallande ordning
Per sida

Relaterade kategorier

Om du behöver en säker tillträdesväg till din vind har vi definitivt en lösning som du kan använda. Vårt utbud av vindstrappor består av kvalitetslösningar från populära kvalitetsproducenter som Dolle, Fakro, Profile och EW Lofttrapper. Här är kvaliteten i ordning och priserna som man får betala.

Vindsstege med trästege eller aluminiumstege

Oavsett om du behöver en vindslucka med trätrappa eller aluminiumstege beror det i stor utsträckning på vem och hur mycket du ska använda den, till och från din vind och om det finns några speciella krav på bandskydd och isolering. Oftast kan du själv bedöma vilken lösning som passar bäst för ditt eget användningsområde, men om du behöver hjälp och vägledning är vi givetvis redo via telefon att guida dig rätt på väg.

Vindsstege med eller utan lucka

Välj själv om du vill ha din stege med eller utan lucka. Du kan även själv välja om din lucka ska vara med eller utan färg på luckan, vilket kan vara praktiskt om du vill ha den målad i samma färg eller med samma typ av trä eller gips tjocklek som ditt tak. För mer information om beklädnad av din vindslucka, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Om du redan har en vindslucka och bara stegen behöver ersättas, har vi både ledade stegar och teleskopstegar som du kan köpa separat.