REA! rabatt på allt (fram til söndag 23 januari kl. 23.59)

Avanti Trappstegar, glasfiber

7 187,50 kr- 17 607,00 kr
SKU
230.003-230.012
Inkl. moms

Fraktklass 3: 370 kr (Inkl. moms)

Leverans 3-5 vardagar

Oavsett hur många produkter du beställer betalar du bara en fraktavgift.

Välj variant

Trappstegen har 88 x 28 mm breda ergonoiska steg - Stegavstånd 25 cm - Stegen är räfflade för att få ett bra grepp för foten - Vangstyckernar är försedda med rejäla gummiglidskydd längst ner - EN131 och SP / RISE godkända.

Certificeringar: EN 131

Behöver du hjälp?

Över 20 års erfarenhet!

T: 0371-108 88

M: info@stegfabriken.se

  • Leverans till hem & företag
  • Sveriges största utbud
  • +30.000 kunder

Artikelnummer Platformhöjd (m) Vikt (kg) Färg Höjd, top räcke (m)
Platformsdimension, bxl (cm) Yttre bredd (cm) Längd (m) Steg Bra arbetsmiljöval Enhetspris Antal
Skrolla åt sidan för att se alla dimensioner och priser.

Trappstegen har 88 x 28 mm breda ergonoiska steg - Stegavstånd 25 cm - Stegen är räfflade för att få ett bra grepp för foten - Vangstyckernar är försedda med rejäla gummiglidskydd längst ner - EN131 och SP / RISE godkända.

Trappstegen i glasfiber från Silkeborg Stigefabrik är Rolls Royce bland trappstegar- det här är en unik produkt för krävande yrkesverksamma. Trappan har breda steg som mäter 88 x 28 mm och ett steg avstånd på 25 cm vilket gör trappan extremt bekväm att både gå i och stå på. Stegen är räfflade, vilket innebär att du kan stå säkert när du jobbar i höjd.

Glasfiber trappstegen har en verktygshylla längst upp, så du kan lägga små föremål på under arbetet. Trappstegen finns i många varianter från 3 till 12 steg.

Glasfiberstege från Silkeborg Stigefabrik är EN131 godkänd och SP-certifierad

Alla dessa glasfiberstegar tillverkas på beställning och du måste därför förvänta dig att 5 extra dagar levereras på grund av produktionstid

När du väljer Avanti glasfibertrappstege från Silkeborg Stigefabrik får du en stege med ett stort antal fördelar. Trappstegen är särskilt lämpliga för användning inom industrin, t.ex. kemisk industri, kylbutiker, livsmedelsindustri, elverk och på sjukhus. Glasfiberstegar innehåller inte metall och är därför extremt lämpliga för elverk och arbetar nära magnetiska fält, t.ex. MR-skannrar.

Glasfiber är UV-resistent, det rostar inte och är bekväm+B19 att hantera - även i kalla miljöer. Glasfiber absorberar inte fukt och du får därför en stege som håller form och funktion i många år.

  • Testad och godkänd för elverk upp till 1000 V (lågspänning)
  • Saltvatten i klass 3
  • Invändiga gummiglidskydd
  • Lätt att rengöra, även motståndskraftigt mot starka tvättmedel
  • Ergonomiska steg