Trapphusstegar

Trapphusstegar

Om du står inför uppgiften att måla en vägg eller byta ut en lampa högt upp i ett trapphus krävs det ofta lite mer av en stege. Själva trappstegen gör att en vanlig stege inte kan stå där särskilt stabilt. Man måste ställa stegen en bit bort där det är plant och sedan sträcka sig långt ut i sidled från stegen för att nå. Det gör arbetet både svårt och farligt. Lösningen när stödytan är ojämn är en trapphusstege där benen kan justeras till olika längd. Vi har flera olika varianter av trapphusstegar som kan placeras stabilt mitt i en trappa, även om det är fråga om en spiraltrappa. Detta är möjligt just tack vare inställningsmöjligheten av benlängden hos en trapphusstege.

 
Laddar ...

9 Varor

Fallande ordning
Per sida

Relaterade kategorier

Stegar för trappor

För arbeten där du måste nå högt och underlaget är en trappa eller andra ojämna stödytor bör du ha stegar för trappor. Med en helt vanlig stege riskerar du din säkerhet. Med stegar för trappor från Stegfabriken.se säkerhetsställer du alla jobb som måste utföras med trappsteg som stödyta. Du justerar lätt benen så att stegen står stabilt och ger en bekväm arbetsställning. Kontakta gärna vår kundtjänst för råd angående vilken variant av våra stegar för trappor som passar bäst hemma hos er eller på er arbetsplats. Alla våra produkter håller en hög kvalité och vi levererar snabbt hem till er.

En trapphusstege – när du annars inte kommer åt

En trapphusstege är ju en specialstege men kan även användas som en mer vanlig stege. Om ditt behov täcks av en enklare stege kan vi erbjuda ett brett urval av våra trappstegar som med sin A-form är stabila, enkla att hantera och därför väldigt populära. Trappstegar finns också i varianter där du kan klättra upp från bägge sidor och inte behöver flytta runt på stegen lika ofta, så kallade dubbelsidiga trappstega.