Rebstegar

Repstegar

Här hittar du ett urval av våra repstegar. Stegarna i denna kategori används oftast som brand- och räddningsstegar av såväl privatpersoner som företag. Stegarna får inte ersätta en utrymningsvägsstege/trappa på platser där en sådan krävs. Behöver du råd och vägledning gällande brandsäkerhet är du välkommen att ringa eller skriva till vår kundtjänst för ytterligare information.

Laddar ...
Filtrera
Shoppingval
Längd (m)

1 Vara

Fallande ordning
Per sida

Vanliga frågor om repstegar

Hur använder man en repstege?

En repstege kan användas vid brand eller andra nödsituationer där en snabb och effektiv evakuering krävs. Repstegen bör förvaras nära ett fönster, en ränna eller liknande. Repstegen bör kontrolleras kontinuerligt så att du alltid är säker på att den ligger rätt, redo att fällas ut + att allt på stegen är OK och intakt.

Hur lång är en repstege?

Stegfabriken.se bär repstegar från bl.a. Skeppshultsstegen i en längd mellan 4,5 - 10,00 meter. Repstegarna har en utvändig bredd på 30,50 cm och säljs med avståndsfästen, som säkerställer att trappstegen har ett visst avstånd från väggen, så att du säkert kan trampa på stegens trappsteg.

Kan man självmontera en brandstege / repstege?

Ja, en repstege är enkel att installera och den tar minimalt med utrymme. Repstegen bör förvaras nära ett fönster, en ränna eller liknande.

Vad kostar en repstege?

När du väljer en repstege är kvalitet en viktig faktor, då det gäller din säkerhet. Stegfabriken.se säljer kvalitativa repstegar från bl.a. Skepphultstegen med ett utgångspris på cirka 2 000 SEK.