Plattformsstegar

Plattformsstegar

Plattformsstegar har många utseenden och storlekar och har förmågan att kunna användas till en mängd olika arbeten. En plattformsstege kan vara ett tillbehör till en större arbetsplattform, som enkelt kan fästas på avsedd plats. Stegarna kan också vara en komplett arbetsplattform. Med en plattformsstege får du möjlighet att stå säkert när du jobbar. En plattformsstege gör att du får mer utrymme och balans, vilket gör det jobb som ska utföras enklare.

Laddar ...

20 Varor

Fallande ordning
Per sida

Relaterade kategorier

En plattformsstege har många användningsområden

Numera är de flesta stegar tillverkade i aluminium, vilket passar en plattformsstege alldeles utmärkt. Det gör den lätt att flytta, eftersom den, trots att den är stor, väger väldigt lite.

På Stegfabriken.se erbjuder vi ett stort sortiment av plattformsstegar. Våra stegar håller högsta kvalitet, eftersom vi vet hur viktigt det är för dig som dagligen använder det mångsidiga verktyget stegen i ditt arbete. Vi erbjuder alla typer av stegar av bästa kvalitet, tillverkade av marknadens ledande varumärken. För dig som söker den traditionella stegen för utomhusbruk så har vi mycket bra priser på Skeppshultstegen Enkelstege 511, som finns i 3 och 4 meters längd. Vi erbjuder även större byggställningar såsom Wibe Hantverksställning, som gör det dagliga yrkeslivet säkrare och enklare.