Köksstegar

Köksstegar

Stegar brukar de flesta människor ha hemma i någon form, oftast en större för utomhusbruk. Men faktum är att det finns en mängd användningsområden för en lite mindre stege, särskilt inomhus. Du har säkert varit med om att försöka nå saker i högt uppsatta hyllor och kanske brukar du klättra upp på köksbänken för att nå. Det finns många bra saker att göra för att underlätta detta problem, men det bästa alternativet är att använda en köksstege.

Laddar ...

7 Varor

Fallande ordning
Per sida

Vanliga frågor om köksstegar

Vad är en köksstege

De allra flesta människor har en klar uppfattning om vad en köksstege är, men det är inte en term som används så mycket av professionella stegtillverkare/återförsäljare. Vi har därför samlat ett urval av det vi kallar köksstegar på Stegfabriken.se.

Var kan man köpa en köksstege?

Stegfabriken.se säljer köksstegar. Här kan du välja mellan flera välkända varumärken, som Zarges, jumbo och Wibe. Denna vara är mycket populär både i detaljhandeln och i hemmet.

Vad kostar en köksstege?

En köksstege varierar i pris beroende på material och höjd. Det lönar sig att investera i en köksstege av hög kvalitet, då den har många användningsområden och du kan därför ha en bra stege i många, många år. Priserna börjar på några hundra kronor.

Hur hög ska en köksstege vara?

Köksstege är en term som täcker in flera olika typer av stegar och pallar. På en klassisk köksstege finns både en upplyst höjd med toppskena och en plattformshöjd. Plattformshöjden är den höjd du står på.

När använder man en köksstege?

En köksstege är en praktisk stege som är lätt att fälla ihop och transportera. Många privatpersoner använder denna stege för uppgifter i hemmet, såsom målning, tapetsering, städning etc. Den praktiska hyllan gör att du enkelt kan ställa verktyg och liknande ifrån dig

Gör vardagen enklare med en köksstege

En köksstege kan du köpa i flera varianter och den är oftast en lite mindre stege. Köksstegen kan du enkelt förvara i ett förråd eller bara luta mot väggen när du inte använder den. Det bästa är såklart att ha din köksstege nära till hands, eftersom du då alltid lätt kommer åt saker i skåpen. Förutom att en köksstege är bra att ha i köket så kan du naturligtvis även använda den när du ska måla om, tapetsera eller städa. Eftersom många av våra köksstegar har hjul fastmonterade på de bakre benen så kan du enkelt förflytta den, utan att skada golvet.

Om du känner att du inte riktigt har plats att förvara en stege så behöver du inte oroa dig. Med en Kickstep arbetspall, eller elefantfot som de också kallas så kan du enkelt skjuta undan pallen när du inte behöver den. En Kickstep är väldigt användbar eftersom man snabbt kommer upp lite i höjd och dessutom kan ha den som en vanlig pall. Denna sortens arbetspall är oerhört vanlig i affärer, och om du skaffar dig en så kommer du garanterat att förstå varför. Skillnaden ifrån en köksstege eller större stegar som man vanligtvis lutar emot en vägg, är såklart storleken. Många av våra köksstegar är trappstegar, vilket gör dem oerhört behändiga till många användningsområden. Om du vill kunna komma åt biltaket ordentligt när du tvättar så är en köksstege perfekt. Ställ bara ut stegen intill bilen och kom sedan upp i en bra höjd. På flera av våra köksstegar så kan du dessutom ställa saker på en arbetshylla som hänger på ett av trappstegen.

Köp en köksstege av hög kvalitet hos oss

När du handlar en köksstege ifrån oss på Stegfabriken.se får du garanterat en stege som du kommer att vara nöjd med under en lång tid framöver. En köksstege finns i olika storlekar och modeller, så du kan anpassa stege efter just dina behov. Stegarna har plasttassar som gör att du inte repar golvet och som dessutom håller stegen stabilt på golvet. Vi har flera olika modeller på köksstegar, alla är relativt små så att de ska få plats i allas hem. Skulle du dock vara ute efter något annat, kanske ska du bygga på huset eller måla om, så finns det andra bra alternativ. Med ställningar så kommer du snabbt upp i höjd och jobbar dessutom med säkerhet. Ställningarna finns även de i flera varianter och storlekar så du kan alltid hitta något för dina ändamål.

Vi på Stegfabriken.se har jobbat hårt för att kunna erbjuda våra kunder bra, prisvärda och kvalitativa stegar ända sedan vi startade företaget. Vi har samlat ihop ett stort och varierat sortiment så att alla kunder ska kunna hitta en kökstege som passar just dem. Skulle du ha några som helst frågor eller funderingar så får du gärna kontakta vår kundservice. Vi har kompetent personal redo att svara på dina frågor från måndag till fredag.

Om du bor i lägenhet eller helt enkelt känner att du inte riktigt har plats för en stor stege så finns det riktigt bra alternativ ändå. Med våra teleskopstegar får du alltid plats, till och med om du bara har plats under sängen. En teleskopstege fälls enkelt ihop och tar nästan ingen plats alls. Denna typ av stege är väldigt populär inom brandkåren, förmodligen eftersom den är så flexibel. Precis lika lätt som du fäller ihop stegen, kan du även dra ut den. Så, vad du än är ute efter kan du vara säker på att hitta något ur vårt stora sortiment. Med en praktisk köksstege slipper du klättra omkring på köksbänkar för att nå saker och istället enkelt ställa upp din stege.