Hopfällbara stegar

Hopfällbara stegar

Hur ofta har det inte hänt att man är i behov av en stege hemma? Att ta hjälp av en stol räcker inte alltid till och känns dessutom inte säkert. En stege behövs i alla hem. När det kommer till stegar finns det många att välja mellan. En hopfällbar stege är praktiskt och användbart. Den kräver ingen stor förvaringsplats och är dessutom lätt och enkel att förflytta. Det finns många olika modeller hopfällbara stegar. Det gäller att välja stege utifrån ändamålet.

Laddar ...

8 Varor

Fallande ordning
Per sida

Relaterade kategorier

En hopfällbar stege tar minimal plats

Det kan vara svårt att bestämma sig för vilken typ av hopfällbar stege man behöver köpa. Det kan vi dock ordna. Hos oss kan man köpa en stege med flera olika funktioner, som till exempel en hopfällbar stege. Denna typ av stege erbjuder många uppställningsalternativ och kan dessutom förvandlas till en arbetsbänk vid behov.

En universal lösning?

Hopfällbara stegar är en utmärkt universell lösning som täcker de allra flesta behov. Många hantverkare använder hopfällbara stegar, eftersom de ofta inte väger så mycket och tar mindre plats i hantverkarbilen. Om du har knappt om plats för en stege i hemmet- eller arbetsbilen, är en hopfällbar stege ett bra val. Här får du fler stegar i ett, vilket i ihopfällt tillstånd inte tar upp mycket plats

Varumärken och modeller

Vi har hopfällbara stegar från flera leverantörer, alla är testade och godkända för daglig användning och bruk. Om du väljer en hopfällbar stege från Laggo, Wibe, Zarges eller Skeppshultstegen, kan du alltid vara säker på att kvalitet och säkerhet är i ordning.

Om du har svårt att ta reda på funktionerna från våra produktbilder, vänligen kontakta vår kundtjänst. Det kan ibland kräva en fördjupad förklaring för att förstå de många funktioner och möjligheter som en hopfällbar stege faktiskt kan erbjuda.

Hopfällbar stege eller multistege?

Flera av våra hopfällbara stegar framträder också i kategorin "multistegar" och vice versa. Gemensamt för stegen i dessa två kategorier är att de har flera olika funktioner - och kan användas för många olika saker. Om du inte hittar en stege i den här kategorin som uppfyller dina önskemål och behov rekommenderar vi också att du tittar på kategorin "multistegar"