Hisstegar

Hisstegar

Hos oss på Stegfabriken.se hittar du hisstegar för privat- och professionellt bruk. Stegarna finns både som två- eller tredelade, samt i olika material som glasfiber eller aluminium, allt för att passa dina behov. Hisstegarna i glasfiber och aluminium är lätta att flytta till olika platser, men ger samtidigt en stabil stege att arbeta med. Hitta rätt bland vårt omfattande sortiment av hisstegar: Hisstegar tillverkade av exempelvis Wibe och Zarges tjänar som vår garanti till att dina framtida renoveringar och byggprojekt utförs med professionell prägel.

 
Laddar ...

5 Varor

Fallande ordning
Per sida

Vanliga frågor om hisstegar

Vad är en hisstege?

En hisstege är en stege som du kan justera höjden på via en praktisk mekanism. Lyftstegar är mycket lätta att hantera och det tar bara en stund att justera höjden. En lyftstege ger möjlighet att arbeta på olika höjder med en och samma stege.

Hur mycket kostar en hisstege?

Priset på en hisstege beror på stegens höjd. Priset beror också på vilket material stegen är gjord av. Stegarna tillverkas i både aluminium och glasfiber. Priset kommer också att variera beroende på vilket lyftsystem och ratt du väljer. Behöver du hjälp med att välja stege är vår kundtjänst redo att hjälpa dig.

Hur fungerar en hisstege?

En hisstege kan vid första ögonkastet se väldigt teknisk ut, men en lyftstege är faktiskt väldigt enkel att använda. Stegarna används både av hantverkare och privata gör-det-självare. Stegarna justeras enkelt med hjälp av ett rep, med självstängande klicklås och topphjul.

Vad är reglerna för en hisstege?

Stegar för professionellt bruk måste uppfylla bestämmelserna i EN 131. Arbetsmiljöverket rekommenderar att du endast använder stegar som är tydligt märkta som uppfyller EN 131. Alla hisstegar från Stegfabriken.se uppfyller bestämmelserna i EN 131.

Hur hög ska en hisstege vara?

Att välja höjd på stegen beror på vilka uppgifter du ska använda stegen till. Det otroligt smarta med en hisstege är att den enkelt kan justeras för att passa uppgifter på olika höjder. Om du är osäker på vilken höjd du ska välja är vår kundtjänst redo att guida dig.