SISTA CHANSEN ! Spara -20%ALLA VAROR t.o.m söndag den 1 November!
Enkelstegar

Enkelstegar

Våra enkelstegar är tillgängliga i aluminium, glasfiber eller som trästege och i en mängd olika höjder. Enkelstege är ett mycket bra alternativ där du vet önskad höjd – till exempel när du rengör takrännor, fönster eller liknande. Om du är osäker på höjden eller material när du måste välja ny enkelstege, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Enkelstegar

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

10 Varor

Per sida

Enkelt stege - Det enkla valet

Om du letar efter en stege för ett visst syfte eller arbete på en speciell höjd, är en enkel stege ofta ett bra val. På grund av den enkla konstruktionen är de lätta och säkra att använda. Enkel stegar finns i alla material och många olika höjder, så det borde finnas gott om möjligheter att hitta en modell som passar dina behov och önskemål. Om du behöver flera meter stege är en utskjutstege en bättre lösning.

Materialval

Vi har enkla stegar av aluminium, trä och glasfiber. För vissa kan det stora urvalet vara lite förvirrande, medan andra bara ser fram emot att ha många kvalitetsprodukter att välja mellan. Om du har svårt att välja, kan du läsa lite om enskilda material nedan, och du är naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss för mer information om de enskilda produkterna.

Aluminium

Aluminiumstegar är populära bland husägare som behöver en stark utomhusstege som tål att stå ute året runt och som kan användas för de flesta trädgårds- och husarbeten. Aluminium är lätt att rengöra och underhålla.

Trä

Trämodellerna är särskilt populära bland personer som behöver en stege inomhus och / eller i verkstäder och garage. Vissa bönder använder enkel stegar av trä i ladugårdsbyggnader och liknande. Trästegar kräver lite mer omsorg och underhåll än de övriga materialen.

Glasfiber

En glasfiberstege ses sällan i privata hem, eftersom priset oftast är något högre än för liknande modeller i trä och aluminium. Glasfiber stegarna är populära bland elektriker och i armén, eftersom glasfiber inte är ledande eller kan ses på en radar. Dessutom är glasfiber extremt lätt att rengöra och underhålla, varför det här materialet också är populärt bland livsmedelsproducerande företag.

Undvik olyckor

Även om en enda stege verkar kunna användas för de flesta ändamål är det viktigt att du känner till dess begränsningar. Enkel stegen måste vara i en viss vinkel så att du inte riskerar att bli överviktig på baksidan, och du får förstås inte kliva på de övre stegen, om du inte når upp. Om din stege inte är tillräckligt hög är det viktigt att du inte försöker stiga på övre stegen eller försöka placera stegen på ett högt objekt. I stället köper du en högre stege, eller fråga dina grannar om de kanske ha en du kan låna.