Badstegar

Badstegar

Möt sommaren med en bekväm badstege av högsta kvalitet. En bryggstege från Stegfabriken.se är enkel att installera och säker att använda. Använder du våra monteringsbeslag (tillbehör) kan du på 10 minuter montera och demontera stegen till din brygga före och efter badsäsong. Stegarna finns i flera längder, så vi har säkert en som matchar höjden på din brygga. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har några frågor.

Laddar ...

13 Varor

Fallande ordning
Per sida

Relaterade kategorier

Stegarna i denna kategori är gjorda med säkerhet och komfort i åtanke. Genom att använda en stege som är speciellt tillverkad för användning vid bad ifrån flottar och bryggor, är du garanterad en bekväm ned och uppstigning ur vattnet. De runda räckes stolparna säkerställer ett bra grepp, och de räfflade, djupa stegen ger en bra och säker yta att stå och gå på.

Högsta kvalitet till bästa pris

Alla våra badstegar är av högsta kvalitet, och givetvis ger vi full garanti på alla modeller. Vangstycken, steg och handledare behandlas så att de kan tåla vatten och väder längre än traditionella steg- och trapplösningar. Vi rekommenderar dock att du tar upp badstegen ur vattnet under vintermånaderna, eftersom isen runt trappan kan orsaka stor skada. För enklare montering och demontering av stegarna rekommenderar vi att du använder våra monteringsfästen.