Hantverkarställningar

Hantverkarställningar

Rätt ställning för alla dina behov, komplett med en hög garanti på långvarig hållbarhet, finns i vårt sortiment i ett flertal fabrikat. Välj bland ställningar i kompakt utformande utan rörliga delar - för enkel nedmontering och transport - lätta nog för att plattformen utan problem kan bäras under ena armen och ramen under den andra. Rätt hantverkarställningar garanterar att dina framtida bygg-, renovering- samt måleriprojekt utförs effektivt med professionell prägel. Gör ditt köp idag hos oss och slipp långsamma upphandlingar - vi utlovar snabb leverans och högt fokus på såväl kvalitet som service.

Laddar ...

Artiklar 1-20 av 39

Fallande ordning
Sida
Per sida

Relaterade kategorier

Hantverksställning köpguide: Så väljer du den rätta hantverksställningen

Letar du efter en hantverksställning är det en bra idé att ha en förberedd kravspecifikation innan du handlar.

Om du inte på förhand har bestämt dig för hur hög ställningen ska vara, hur breda plattformar du vill ha och om det finns utrymme för påbyggnad, kan det snabbt bli ett obegripligt projekt att navigera mellan många märken och modeller.

Hela Hantverksställningar eller lösa delar

Hos Stegfabriken.se erbjuder vi omfattande lösningar som innehåller alla nödvändiga delar för att säkerställa att ställningen uppfyller rekommendationerna från Arbetsmiljöverket och dina önskemål och behov. Dessa paket finns här i denna kategorin.

Om du redan har en hantverksställning som du helt enkelt vill expandera , bygga på kan du också köpa tillbehör. I samarbete med Nordens ledande tillverkare av byggnadsställningar har vi ett brett utbud av tillbehör.

Vi arbetar med det flesta märken och oftast kan vi hitta en lösning oavsett om du letar efter reservdelar eller tillbehör för nya eller gamla ställningar.

Om du letar efter och köper tillbehör någon annanstans är det viktigt att notera att om du sätter ihop byggnadsställningar av olika märken/tillverkare så upphävs garantin och godkännanden att gälla, även om delarna ser ut att passa ihop.
Om du är osäker kan du kontakta vår kundtjänst via telefon 040-6456460 eller e-post: info@stegfabriken.se

Flexibel ställningslösning

En hantverksställning är lätt att installera och transportera eftersom den är hopfällbar och kan delas upp i många delar.

Hantverksställning har hjul precis som rullställningar, och det kan ibland vara svårt att se skillnaden. Den primära skillnaden är att rullställningar kan separeras fullständigt och därmed ta mindre plats under transporten. Detta gör emellertid också de många delarna i en rullande byggställning lite svårare att hantera och går inte lika enkelt och snabbt att installera, sätta ihop.

Inomhus och utomhus

'Ställningslösningar finns tillgängliga för användning inomhus och utomhus.
Här används den vikbara hantverksställningen oftast inomhus, eftersom flera av modellerna kan komma igenom dörröppningar, vilket gör det enkelt och smidigt för en ensam hantverkare att agera och utföra arbete på ett byggprojekt.

Här är några av det punkter som gör dem idealiska för inomhusbruk:

  • Vikbara ställningar
  • Lätta att hantera på grund av dess mindre storlek
  • Hjul för att enkelt och säkert köra till en arbetsplats

Leveranstider för hantverksställningen

De allra flesta av våra byggnadsställningar levereras inom tre arbetsdagar.
Du kan se leveranstiderna för de enskilda produkterna på produktsidan.-och för en snabb leverans, är du naturligtvis välkommen att kontakta oss snarast för en expressleverans.