Fransk balkong

Fransk Balkong Räcke

Hitta din nästa franska balkong på Stegfabriken.se. I denna kategori har vi samlat ett litet urval av de många modeller vi kan erbjuda. Oavsett om du letar efter en fransk balkong till din lägenhet, företagshemvist, murarevilla eller något helt annat så har vi säkert en modell som kommer att passa. Behövs hjälp? Kontakta kundtjänst för mer information om våra franska balkonger.

 
Laddar ...

Artiklar 1-20 av 42

Fallande ordning
Sida
Per sida

Vanliga frågor om franska balkonger

Hur stor ska en fransk balkong vara?

Mätmetoderna varierar från modell till modell. Vi rekommenderar därför att du följer måttguiden för den franska balkongen som du önskar beställa. Har du frågor kring detta finns vår kundtjänst redo med råd och vägledning på 0371-108 88, chatt eller mail.

Hur mycket kostar en fransk balkong?

Priset på en fransk balkong beror på storlek, materialval och tillverkare. Det beror också på om du kan hitta en fransk balkong i vårt standardsortiment, eller om du vill beställa en specialtillverkad. För specialmått ökar priset något.

Vad använder man en fransk balkong till?

En fransk balkong är en bra lösning där det inte finns plats för en traditionell balkong. En fransk balkong fungerar även som ett skydd som ökar säkerheten och minskar risken för fallolyckor. En fransk balkong ger också bättre ljus och bättre ventilation.

Kan man beställa en fransk balkong med speciella önskemål?

Ja. Det är inte alltid möjligt att hitta en fransk balkong i standardsortimentet som passar just ditt hem. I dessa fall går det att beställa en skräddarsydd fransk balkong. Kontakta vår kundtjänst som finns redo med rådgivning och vägledning.

Vilka är fördelarna med en fransk balkong?

En fransk balkong kan installeras på platser där en traditionell balkong inte kan vara. I Sverige har vi väldigt hög luftfuktighet vilket tyvärr kan resultera i dåligt inomhusklimat. En fransk balkong ger bra säkra ventilationsmöjligheter, eftersom den även fungerar som ett skydd.