Om Stegfabriken.se

Sveriges största urval av stegar. ställninger. trappor.

Varför besvära sig med att hyra släpvagn, överbelasta bilen och skaffa sig en bula till när stegar finns att köpa på nätet – med fri leverans till företags- eller hemadressen?

Vem är Stegfabriken.se?

På Stegfabriken.se säger vi nej till låsta upphandlingar och långsamma säljmöten. Här är det enkelt, snabbt och effektivt att köpa stegar och ställningar från kända leverantörer – till överkomliga priser. Du kan beställa och betala precis som du vill – via e-post eller här på Stegfabriken.se.

Vår viktigaste uppgift är att erbjuda svenska och utländska företag och privatpersoner stegar och byggnadsställningar; på ett enkelt och praktiskt sätt till överkomliga priser. Vi har specialiserat oss på e-handel då vi själva älskar den flexibilitet och tillgänglighet som Internet erbjuder.

Vår danska butik, Stigefabrikken.dk, slog upp sina virtuella dörrar år 2012. Sedan starten har vi byggt upp ett stort nätverk med både inrikes och utrikes leverantörer och tillverkare av stegar och ställninger. Vi kan därför skaffa hem nästan allt inom några dagar.

Hvem er Stigefabrikken.dk

Har du frågor om våra produkter, särskilda önskemål och behov av en speciallösning, eller vill du påbörja ett handelssamarbete? Vår kundtjänst sitter redo vid tangenterna från måndag till torsdag mellan kl. 08:00 och 16:00 och fredag kl. 08:00 och 12:00. Alla frågor besvaras inom 24 timmar.

Vill du veta mer om vårt företag och teamet bakom det är du välkommen att kontakta oss via e-post.