Januarirea -10% RABATT på alla produkter på shoppen!

Om oss

Hos Stegfabriken Sverige AB har vi specialiserat oss inom ”Säkerhet i höjden” och är experter på stegar, byggnadsställningar, trappor och plattformar.

Sedan starten 2012 har mer än 20 000 kunder handlat av oss och antalet ökar stadigt. Våra kunder är allt från gör-det-självare, hantverkare och bostadsrättsföreningar till dagligvarukedjor och större industriföretag.

Med nytänkande, samarbete med våra kunniga leverantörer och marknadens bästa service och rådgivning, vill vi säkerställa att Stegfabriken Sverige AB är Skandinaviens största och bästa leverantör av ”Säkerhet i höjden”.

Våra medarbetare

Våra medarbetare är företagets viktigaste resurser. Vi anser att glada och nöjda medarbetare skapar positiva värden. Därför upprätthåller vi en bra arbetsmiljö och ser till att alla känner sig väl rustade inför vår gemensamma uppgift.

Företagets framgång beror i stor grad på att våra medarbetare kan allt om våra produkter. Oavsett om man besöker våra visningslokaler, ringer vår kundtjänst eller kontaktar oss via e-post eller chatt, ska man mötas av våra kunniga och värdeskapande medarbetare som alla har ett vänligt leende på läpparna.

Läs mer om våra medarbetare och se lediga jobb här.

Våra kunder

Våra kunder är både små och stora verksamheter inom ett stort antal branscher. Man hittar dem bland annat inom bygg och anläggning, hotell och restaurang, livsmedelsindustrin, läkemedelsbranschen, detaljhandel och kommunala verksamheter.