Scando Stegar


Scando Stegar är ett kvalitetsmärke för alla arbeten som kräver kvalitet och säkerhet. De är, i huvudsak, till för professionellt yrkesbruk men kan med fördel användas av alla som söker marknadens bästa produkter. När du väljer Scando Stegar så vet du att du får ett varumärke som har lång erfarenhet i produktion av professionella stegar.

Det finns inga produkter som matchar urvalet

scandoEn Scando stege levererar kvalitet och säkerhet på alla arbetsplatser

Tillverkningen av Scando Stegar hade sin början redan på tidigt 60-tal då dess upphovsman, Elon Person, fick insikt om styrkan, viktminskningen och kvaliteten av att använda aluminium i tillverkningen av stegar. Namnet Scando betyder ”jag klättrar”, vilket är ett mycket passande namn för en stege och även något som många människor gjort på Scando Stegar under årens lopp, utan risker och olyckor som lätt kan ske med stegar från ett okänt märke som saknar kvalitet och livslängd. Vid köp av en Scando stege vet du att du alltid får den kvalitet som kan vara avgörande för ett effektivt och säkert arbete.

En Scando stege hittar du i många olika utföranden

Hos Scando Stegar jobbar de mycket med ergonomi och arbetsmiljö. Med kännedom om vad dagens yrkesarbetare behöver levererar de stegar av alla olika typer. Söker du en stege som hjälper dig i alla lägen, som är utformad så att den är lätt och smidig att ta med sig, och som ger det skydd och den säkerhet som krävs, så är en Scando stege ditt naturliga val.

Alla Scando stegar har försetts med de skydd som krävs för en säker arbetsmiljö. Alla mobila stegar och bockar från Scando är försedda med gummifötter för att på ett säkert sätt kunna användas på platser där de annars lätt skulle kunna glida, som exempelvis blanka klinkergolv eller våtutrymmen. Scando Stegar har ett brett utbud av mobila stegar, bockar, pallar och även ställningar. I och med det så finner du alltid en stege av märket Scando som passar för just det arbete som behöver utföras.

Hos oss på Stegfabriken.se hittar du alltid en Scando stege med kvalitet till bra pris

Vi på Stegs har ett brett utbud av Scando Stegar, och erbjuder dessa till mycket bra priser och korta leveranstider. Oavsett om du behöver en pall, bock, kombistege eller enkelstege så finner du lätt dessa produkter i vårt kvalitetssortiment. Vi tänker på din effektivitet och säkerhet när det gäller de timmar du tillbringar på våra stegar.

Till exempel kan vi erbjuda Scando Enkelstege Solid som är en av de vanligaste stegarna när det gäller utomhus- och fasadarbeten. Denna stege lämpar sig även alldeles utmärkt för fruktsäsongen och när det är dags att klippa träden för vintervilan. Stegen är försedd med gummifötter, vilket gör den stabil och säker på alla tänkbara underlag. Scando Enkelstege Solid kan beställas i längderna 3,0, 3,9  eller 5,1 meter vilket är fullt tillräckligt för att göra detta till en favorit i redskapsboden.

När du söker en universalstege så gäller Scando Stegar från Stegfabriken.se

Som ett andra exempel på de Scando stegar som du kan finna hos oss på Stegs kan vi nämna den mångsidiga och populära Scando Universalstege Solid. Denna stege är ett kraftfullt redskap för alla tillfällen där du är i behov av en stege som är mångsidig, säker och stabil. Denna stege kan användas som enkelstege, och blir då hela 3,5 meter hög. Den kan användas som fristående stege, och får då halva längden på 1,75 meter. Andra användningsområden för detta unika och mångsidiga verktyg från Scando Stegar är som arbetsbänk eller enplansställning för inomhusarbeten.

Som alla Scando stegar är stegen tillverkad i aluminium. Stegens fyra delar sammankopplas av leder tillverkade i stål av bästa kvalitet, vilket ger denna Scando stege en lång livslängd och en säkerhet som vi på Stegs kan stå för. Scando Universalstege Solid levereras också med två stegfötter som ger dig extra skydd och stabilitet.

När du söker en kvalitetsstege är det oss på Stegfabriken.se du ska vända dig till. Vi vet vad du behöver i alla lägen! Vi levererar alltid kvalitet och säkerhet till ett pris som tål att jämföras. Med bra kvalitet, snabba leveranser, säkra betalningar och kunnig personal har vi blivit en svensk aktör att räkna med som borgar för kvalitativa och säkra produkter för yrkesfolk.