Hailo Stegar

Varumärket – den röda Hailo-pricken – symboliserar den ultimata kvaliteten och säkerheten, något som kunderna kan lita på. Detta garanteras genom vår mångåriga erfarenhet, innovativa produktutvecklingar och företagets kvalitetshanteringssystem.

Trygg och säker e-handel

Betala med Klarna, kreditkort eller faktura.

Sveriges bredaste sortiment

Sveriges i särklass bredaste sortiment av stegar, trappor och ställningar.

Prisgaranti

Om du hittar en motsvarande vara till ett lägre pris, så matcher vi priset.

Hailo har ända sedan starten år 1947 haft som målsättning att göra arbetet enklare och säkrare för handels- och branschverksamma och hemmabyggande entusiaster. Som ledande tillverkare av stegsystem, fotsteg och soptunnor, erbjuder Hailo sina kunder ett brett utbud av innovativa produkter som visar vägen. Hailo ger kontinuerligt nya impulser till marknaden genom sina framtidsriktade produktinnovationer. I dag säljs Hailos produkter i mer än 60 länder över hela världen.

Innovationer är en principsak för Hailo – och kvalitet är en fråga om tradition

Innovativa produkter – kreativ marknadsföring

Med flera års samlat expertkunnande och en ständig lyhördhet inför kundernas behov, har Hailo blivit ett varumärke du kan lita på – oavsett om du ska jobba hemma i bostaden eller göra en professionell investering. Hailo drivs hela tiden att utveckla innovativa och gynnsamma produktlösningar.
I egenskap av sitt högkvalitativa varumärke, är Hailo en stark partner för detaljhandeln. De stöder aktivt återförsäljare som Stegfabriken.se med innovativ annonsering och säljkampanjer.