Ordlista Stegar

Aluminiumstegar - Tålig stegar, som inte väga mycket, kräver inte mycket underhåll och är  väderbeständig.

Arbetsbockar - Passar bra överallt där du ibland behöver arbeta eller nå en liten bit högre upp. Bra lite hjälp i privata hem och förtag.

Arbetspallar - Bra lite hjälp i privata hem och förtag. Någon gång infinner sig behovet av någonting att stå på, för att komma bara en aning högre upp.

Badstegar -Stegfabriken.se har leverans av badstegar till privata hem och till större badhus i Sverige. Hoppa i vatnet från en Stegfabriken.se badstegar.

Brandstegar -Ta kontroll över brandsäkerhet och förebygga olyckor i hemmet och förtag. Det är aldrig värt att kompromissa med säkerheten, vi rekommenderar at du som bor i hus investerar i en brandstege.

Bryggstegar - Hoppa i vatnet från en Stegfabriken.se badstegar.Stegfabriken.se har leverans av badstegar till privata hem och till större badhus i Sverige.

Enkelstegar -Vi har en mängd olika Enkelstegar, i olika storlekar och matrials , till mycket bra priser. Du kan får enkelstegar  i båda aluminium, trä och glasfiber.

Fasadstegar -Att montera en fasadstege är en förebyggande åtgärd och ger en extra trygghet och komfort. Stegfabriken.se har alle typer av fasadstegar.

Glasfiberstegar

Glidskydd - Glidskydd är viktigt att byta ut i mallan både på grund av säkerhet, utan även för att skydda gulvet under stegen.

Hisstegar Stegar med hiss som lätt kan ökar i höjd. Vi har en mängd olika storlekar,upp till 12 meter+. Utskutstege med hissfunktion gör att stegen är enkelt att klättrar uppför väggen.

Hopfällbara stegar -  Stegfabriken.se har en mängd av ulika hopfällbara stegar. Hopfällbara steger erbjuder många uppställnings möjligheter och kan fövandlas till en arbetsbänk vid behov. 

Hushållsstegar - En hushålsstegar är perfekt att ha i hemmet, till när det ska målas eller läggas in saker i höga skåp. En hushålsstegar kan användes till många uppgifter.

Hyllstegar -  En hyllstegar underlättar stort vid arbete på lager och är en bra investering om du har många höga hyllor du behöver nå upp till.

Kombistegar -Kombistegen är egentligen tre stegar. Istället för att köpa en stege som är justerbar i höjd, en enkelstege och en fristående stege, kan du köpa en stege som användas till nästan allt. 

Köksstegar - Köksstegen kan du enkelt förvara i ett skåp när du inte använder den. Köksstegen kan användas överallt i hemmet.

Loftstegar -Med en säker loftstege från Stegs kan du försäkra dig om att stegen är vackert gjort, och att du säkert kan ta dig upp och ner för stegen.

Multistegar- Arbeta säkert och tryggt på en Multistege, denna sorts stege fungerar som tre stegar i ett och är allt du behöver för att nå högre höjder när du ska måla, snickra eller fixa i hemmet.

Målarbockar -För hantverkaren i arbetet eller hemmet.Ska du målar är målarbockar bra att ha vid handen.Stegfabriken.se har många olika modeller att välja mellan.

Målarstegar -En målarstege är en Dubbeltrappstege, kännetecknande för dubbelttrappstegen är just dess A-form som möjliggör ett arbete i olika höjder på stegen. I många användningsområden är en trappstege ditt bästa valet. 

Plattformsstegar -Stegfabriken.se erbjuder ett stort sortiment av plattformsstegar,För ökad säkerhet och arbetskomfort på en högre nivå bör du använda en plattformstege. En optimal arbetsställning. Enkel att justera och är utvecklad för bra stabilitet under långa arbetspass. 

Stegar för trappor - Kan användas på ojämna underlag samt i trappor. En trapphusstege är ju en specialstege men kan också användas som en mer vanlig stege. 

Takstegar - Stegfabriken.se har takstegar för såväl privat bruk som för användning vid yrkesarbete. Våra stegar har säkerhetslösningar för varje modell som är väl utarbetade.

Teleskopstegar - En teleskopisk stege som genom sin unika konstruktion kan expanderas från kompakt format till antingen full längd. Utförandet i stryktåliga aluminiumrör ger stegen stabilitet,och är snabb att använda för dagligt bruk.

Trapphusstegar -  En trapphusstege är ju en specialstege men kan också användas som en mer vanlig stege.  Kan användas på ojämna underlag samt i trappor.

Trappstegar -En  ihopfällbar trappstege är anpassad för att ha med sig dagligen, den väger inte mycket och är lätt at hantera. 

Trappstegar, Dubbel - En traditionell stege, i fristående modell med steg på båda sidor. A-formen som möjliggör ett arbete i olika höjder på stegen och ändå är stegen lätt att hantera.

Trappstegar av trä - För dig som vill ha en trappstege med ett organiskt utseende, är trä ett bra val. Stegar i trä är stabila och är mycket bekväm att använda.

Trästegar -Stegar i trä är stabila och är mycket bekväm att använda.En stege av trä är et bra val om du jobbar inomhus.

Universalstegar

Utrymningsstegar - Stegfabriken.se har flera modeller på utrymningsstegar för olika behov.Om olyckan skulle vara framme och det börjar att brinna, kan en utrymningsstege utanför fönstret ta familjen ner till säker mark. 

Utskjutsstegar - Den vanligaste av alla stegar är utskjutsstegen. Stegen är flexibil och stegdelarna kan användas tillsammans, men också separat som vanliga enkelstegar.

Vindslucka med stege - Stegfabriken.se har många vindslucka med stege, och det finns i en mängd olika varianter, vanliga vindslucka med stege och special vindslucka med stege av stål.

Vindsstegar - En vindsstege behövs den dag då man vill utföra en inspektion av innertaket, vilket är nödvändigt ibland.

Väggluckor -Stegfabriken.se har en mängd av ulika väggluckor, du hittar alltid et stort urval hos Stegfabriken.se