Trappor

Aluminiumlådor

Hos Stegfabriken.se hittar du praktiska produkter så som aluminiumlådor. De finns flera olika varianter men gemensamt för alla är att du får en stabil förvaringslåda med bra placeringsmöjligheter. Våra aluminiumlådor kan också kompletteras med olika typer av inredning så att du enkelt kan ha ordning på både mycket små saker och större verktyg. Vissa kan man även montera hjul och handtag på så att de blir riktigt smidiga att transportera. Med våra lådor kan du enkelt skydda dina saker och ha god ordning på dem. Om du vill ha tips eller har frågor är du välkommen att höra av dig till vår kunniga personal.

Laddar ...
Filtrera
Shoppingval

2 Varor

Fallande ordning
Per sida

Relaterade kategorier

Aluminiumlådor är ett förnuftigt val om du vill ha en hållbar lösning för transport eller
förvaring av dina saker. Vi erbjuder ett brett urval som säkert täcker dina behov.
Om du är osäker på vilken aluminiumbox som skulle passar dina kriterier, är du alltid
välkommen att kontakta oss på kundservice tel. 040-6456460

Vad kan jag använda en aluminiumlåda till?

Ett aluminiumbox/låda har oändliga användningsområden och funktioner. Behöver du transport av dina verktyg, mätare eller andra saker kan du säkert packa ihop allt i en aluminiumbox, som passa i storlek och transportera det säkert till destinationen.

Många av aluminiumlådorna kan också delas in i fack, för att underlätta förvaring och
transport av dina saker. Till exempel kan anpassad skumfyllning transportera farliga
kemikalier på ett separat och säkert sätt för både dig och din omgivning.

Du kan också bara använda aluminiumlådor för förvaring i verkstaden eller i bilen.
Aluminiumboxen fungerar t.ex. bra som verktygslåda, eftersom det är lätt att lyfta och väldigt solid konstruerad för att motstå det dagliga slitage som ofta uppstår.

Aluminiumslådor finns i många varianter

Vilken som passar bäst för dig, beror på vilka funktioner den behöver ha och vad det ska användas till. Om du behöver transportera din utrustning mycket från en plats till en annan, t.ex. På en byggarbetsplats kommer en mobil aluminiumlåda att vara ett bra val. Med en mobil aluminiumbox, du kan enkelt transportera lådan runt med robusta hjul och det infällbart handtag - precis som en vanlig resväska.

Behöver du en något större aluminiumbox, för att transportera verktyg eller andra föremål på tex, ett lastbilsflak så är en stor aluminiumbox det rätta valet. Boxen går enkelt att spänna fast.

Det flesta stora aluminiumboxar har gas- och stötdämpare i locket, vilket säkerställer en säker transport utav dina varor.