Dolle Vindstrappa clickFIX pro+ med Toppkarm 115x55

3 942,63 kr
SKU
5009110-5009110
Inkl. moms

Fraktklass 3: 370 kr (Inkl. moms)

Leverans 4-6 vardagar

Oavsett hur många produkter du beställer betalar du bara en fraktavgift.

Välj variant
Vindstrappa clickFIX® 56 PRO är designad för PRO-verksamheten där extremt snabb installationstid är viktig. Det patenterade clickFIX® 56 PRO+ är känt för sitt låga U-värde och dubbla tätningssystem.

Behöver du hjälp?

Över 20 års erfarenhet!

T: 0371-108 88

M: info@stegfabriken.se

  • Leverans till hem & företag
  • Sveriges största utbud
  • +30.000 kunder

Artikelnummer Hålmått, bxl (cm) Isolering (mm) Karmyttermått, bxl (cm) Vikt (kg)
Steg U-Värde W/(M²K) Maxhöjd, golv till tak (m) Enhetspris Antal
Skrolla åt sidan för att se alla dimensioner och priser.
Vindstrappa clickFIX® 56 PRO är designad för PRO-verksamheten där extremt snabb installationstid är viktig. Det patenterade clickFIX® 56 PRO+ är känt för sitt låga U-värde och dubbla tätningssystem.

VINDSTRAPPA REDO FÖR ENKEL MONTERING

Vindstrappan är tillverkad med toppisolering, två tätningslister i ramen och en konstruktion av luckan (utan trä), vilket innebär att värmeförlust och köldbryggor från vindstrappan förhindras. De två tätningslisterna i ramen ger extra lufttäthet. Kombinerat ger alla dessa faktorerna en god besparing på värmeräkningen, jämfört med traditionella vindstrappor. DOLLE clickFIX® 56 PRO+ är isolerad med 50 mm expanderad polystyren (EPS). U-värde: 0,64 W/m2*K. Det låga u-värdet är särkilt anmärkningsvärt eftersom alla produkter har testats som en byggnadskomponent på nivå med dörrar och fönster. Normalt anges u-värden som ett beräknat för mitten av locket, vilket är vilseledande i energiberäkningar. Vindstrappan har testats vid IFT Rosenheim Institute för både u-värde och lufttäthet.

PRO+-SERIE MED PATENTERAT CLICKFIX® TEKNIK OCH VITBASERAD FURURAM

DOLLE clickFIX® är marknadens mest unika vindstrappa-serie med patenterad clickFIX® teknik, som ger ett bra isoleringsvärde och är designad för att ge en enkel montering. Vindstrappan är utformad för att stegen och vindstrappans lock kan bytas ut. Med klickmontering behöver du inte använda specialverktyg. Vindstrappan kan monteras av en person eftersom vindstrappan väger cirka 25% mindre än traditionella vindstrappor.

STABIL VINDSTRAPPA MED GODA OCH BEKVÄMA STEG

Vindstrappans starka stege har ett vangstycke av furu på 8,3 cm och 6,9 cm halksäkra steg av bok, vilket ger en bekväm og komfortabel yta. Den 3-delade stegen har 12 steg och en steg bredd på 35,8 cm. Stegen avsluttas med grå plastfötter för att skydda golvet. Den totala vindstrappans styrka har testats enligt EN 14975 som har en max. användarvikt på 150 kg, men testades med upp till 265 kg.