KAMPANJ! 10 - 20% rabatthela sortimentet (fram till söndag 20 juni)

Dolle TopRamm till ClickFix 70 x 120

Varenr.
1007475
Reducerat pris 637,50 kr was 750,00 kr
Inkl. moms

Fraktklass 2: 325 kr (Inkl. moms)

Leverans 1-2 vardagar

Välj variant

TOPPKARM TILL VINDSTRAPPAN - TOPHATCH RAM BESTÅR AV EN TOPPKARM OCH A LOCK

Använd den övre ramen från DOLLE för att enkelt förbättra isoleringen på dina vindtrappor. Lim och skruvar samt extra steg ingår.

Behöver du hjälp?

Över 20 års erfarenhet!

T: 0371-108 88

M: info@stegfabriken.se

  • Leverans till hem & företag
  • Sveriges största utbud
  • +30.000 kunder

TOPPKARM TILL VINDSTRAPPAN - TOPHATCH RAM BESTÅR AV EN TOPPKARM OCH A LOCK

Använd den övre ramen från DOLLE för att enkelt förbättra isoleringen på dina vindtrappor. Lim och skruvar samt extra steg ingår.

DOLLEs toppram monteras direkt på en existerande eller helt ny vindstrappa. Den 400 mm höga ramen kan monteras på alla 115 x 55 cm eller 120 x 70 cm DOLLE vindstrappamodeller. Toppramen håller på den extra isoleringen som behövs för att följa de nya byggreglerna 2020 - där det måste finnas 500 mm mineralullisolering i taket. Smuts och damm hålls också borta från vindstrappa luckan med den upphöjda ramen.

DOLLE, tillsammans med toppramen, erbjuder ett tophatch lock gjutet i isoleringsmaterialet EPS. Denna lösning är ett enkelt och effektivt sätt att förbättra isoleringen i alla vindstrappor och undvika köldbryggor vid vindstrappan.

Toppramen levereras ommonterad för att underlätta montering. Lim och skruvar som ska användas medföljer. Toppramen sättas fast direkt på vindstrappan för att få en lufttät samling. Toppramen levereras med extra steg som monteras inuti ramen så att det fortfarande är lätt att gå upp på vinden.

Kombineras toppram och lock med den nyutvecklade DOLLE-clickFIX-thermo - kommer lösningen ner till det revolutionära u-värdet på bara 0,15 W/m2K. Det är ett vanligt lågt värde i jämförelse med hela marknaden för vindstrappor.

Den 400 mm höga ramen kan monteras på DOLLE clickFIX® 56 lufttrappan och DOLLE clickFIX® 76 lufttrappan. Genom att placera toppramen och locket ovanpå DOLLE clickFIX® 76 erhålls ett U-värde på 0,21 W / m2 * K. Se vår testrapport här.