KAMPANJ! 10 - 20% rabatthela sortimentet (fram till söndag 20 juni)

Dolle PARIS Vit Ek Rak utan räcke med sättsteg

19 892,13 kr
SKU
5081604K
Inkl. moms

Fraktklass 4: 495 kr (Inkl. moms)

Leverans 6-8 veckor

Välj variant

Platsbesparande trappa Paris från DOLLE i vitt är en lätt och elegant bitrappa som finns med 1/ svängd till vänster - elegant och tidlös design.

Därför ska du välja denna varan:

  • Breda steg
  • Djupa steg

Behöver du hjälp?

Över 20 års erfarenhet!

T: 0371-108 88

M: info@stegfabriken.se

  • Leverans till hem & företag
  • Sveriges största utbud
  • +30.000 kunder

Artikelnummer Vertikal höjd (m) Vikt (kg) Längd (m) Färg Avståndet till väggen (m) Yttre bredd (cm) Steg Enhetspris Antal

Platsbesparande trappa Paris från DOLLE i vitt är en lätt och elegant bitrappa som finns med 1/ svängd till vänster - elegant och tidlös design.

Hög säkerhet och komfort
Platsbesparande trappa PARIS med fyrkantigt räcke från DOLLE är en tidlös sekundär trappa i ett ljust och enkel design. Trappan är elegant med en vit lackerad (RAL 9010) yta, som passar i dom flesta hem. Trappan är med sväng till vänster och ett räcke med fyrkantiga trästolpar för hög säkerhet och komfort vid bruk av trappan.

Med en bredd på 83,5 cm tar trappan begränsad yta i hemmet och är av den årsak idealisk till mindre utrymmen. Trappan har 16 djupa steg, som garantera hög komfort. Den har ett maximum höjd på 318 cm – om det önskas kan trappan avkortas vid att kappa på vangstycken. DOLLE Paris är testat till en max belastning på 150 kg. Med en lackerad yta uppnår du en motståndskraftig och underhålls vänlig trappa.

OBS: Vi uppmärksamma att denna trappa inte kan godkännas som huvudtrappa. Kontrollera om besiktningskrav föreligger där trappan skall monteras.