Dolle PARIS Ek Rak utan räcke med sättsteg

19 036,18 kr
SKU
5081634-5081634
Inkl. moms

Fraktklass 4: 495 kr (Inkl. moms)

Leverans 8-10 veckor

Oavsett hur många produkter du beställer betalar du bara en fraktavgift.

Välj variant

trappan Paris är en lätt och elegant trappa i lackerad ek. Trappan finns båda som raka eller 1/4 svängd med/utan räcke och stättsteg.

Därför ska du välja denna varan:

  • Breda steg
  • Djupa steg

Behöver du hjälp?

Över 20 års erfarenhet!

T: 0371-108 88

M: info@stegfabriken.se

  • Leverans till hem & företag
  • Sveriges största utbud
  • +30.000 kunder

Artikelnummer Vertikal höjd (m) Vikt (kg) Längd (m) Färg Avståndet till väggen (m) Yttre bredd (cm) Steg Enhetspris Antal
Skrolla åt sidan för att se alla dimensioner och priser.

trappan Paris är en lätt och elegant trappa i lackerad ek. Trappan finns båda som raka eller 1/4 svängd med/utan räcke och stättsteg.

Platsbesparande trappa PARIS utan räcke från DOLLE är en tidlös sekundär trappa i ett ljust och enkel design. Trappan är elegant med en lackerad yta, som passar i dom flesta hem.

Med en bredd på 83,5 cm tar trappan begränsad yta i hemmet och är av den årsak idealisk till mindre utrymmen. Trappan har 14 djupa steg, som garantera hög komfort. Den har en maximum höjd på 275,9 cm – om det önskas kan trappan avkortas vid att kappa på vangstycken. Dolle Paris är testat till en maxs belastning på 150 kg. Med en lackerad yta uppnår du en motståndskraftig och underhålls vänlig trappa.

 

PARIS i rak trappform kan placeras fritt i rummet.

Räcken finns tillgängliga att köpa för båda sidor - och det är inte nödvändigt att stödja PARIS rak mot en vägg, till skillnad från PARIS-kvartssvängd som måste monteras mot en vägg,

Lofttrappan levereras omonterad så du får själv sätta ihop den och du kan anpassa den till önskad längd genom att såga av den.